Foto's!
Door: Maarten
Blijf op de hoogte en volg Maarten
12 November 2007 | Verenigde Staten, Los Angeles
Berichtje uit Los Angeles.. beter laat dan nooit. Hier gaat alles hartstikke goed. Heb weer wat leuke dingen gedaan en wat mensen leren kennen. Stage schiet ook lekker op. Programma werkt al bijna dus ergens in de komende weken gaan we echt testen en waarschijnlijk al draaien per 1 december. Allemaal erg leuk. Ik heb me nieuwe laptop inmiddels ook binnen dus je hoort mij niet klagen!!
Afgelopen weken weer veel leuke dingen gedaan. Rond Halloween was ik uitgenodigd voor een echte Halloween Party. Wel handig dat ik om half 8 s'avonds pas werd gevraagd en er om 8 uur weg moest... Geen kostuum dus, maar was niet de enige gelukkig. Zoals je op de foto's kunt zien waren sommige lui wel goed gekleed. Feestje was erg gezellig trouwens. Leuk om eens op stap te gaan.
Weekend erna ben ik naar Hollywood geweest. Parkeren is echt super duur daar, maar je moet er toch een keer geweest zijn. Hollywood staat ook wel bekend als Hollyweird en dat is dus ook zo. Heel RAAR Los Angeles woont volgens mij daar. Wel geestig voor een paar uurtjes hoor. Eventjes wat rondgelopen en vervolgens American Gangster (nieuwe film!) in het Chinese Theater gezien. Echt super cool, dat is namelijk het beroemde theater waar al die hand afdrukken van de sterren in het beton zijn gedrukt. Film was goed, maar het geluid in die bios was dus echt super. Zoiets heb je in Nederland niet, sorry!!
Toen ik de bios uitkwam was het donker en begon aan de overkant de Premiere van "No Country for Old Men". Een film met onderandere Tommy Lee Jones. Ik ben niet echt van de sterren maar ben toch bij de rode loper gaan staan kijken. en ja hoor... Tommy Lee Jones gezien en hij staat op de foto. Goed zoeken en dan vind je hem vanzelf. Amper te zien dus.. maar toch ....:pghehe
Dit weekend had ik vrijdagavond afgesproken met een Nederlands meisje die hier ook voor een langere tijd zit. Erg gezellige avond gehad en vandaag (zondag) zijn we samen naar Venice Beach geweest. Ondanks de mist en de bewolking (jah.. lach maar, we hebben hier nu ook wat minder weer) was het wel erg gezellig!!
Deze week nog ff flink ploeteren op stage en volgende week Dinsdag komen me vader en me zus langs. Heel erg veel zin in om hun weer eens te zien. Heb al flink wat vrij gevraagd om leuke dingen met ze te kunnen doen. Me vader blijft een week en Judith zelfs 10 dagen. Gaan sowieso naar Disneyland en weekend Joshua Tree.
Vind het wel vreemd om te merken hoeveel zin ik heb om hun weer te zien. Ook even wat afspreken met een Nederlands meisje heeft me goed gedaan. Begin Nederland, vrienden en familie wel beetje te missen hoor!!
Tot het volgende bericht!! Bedankt voor alle leuke reacties op de berichtjes en heeel veeeeel plezier met de foto's. Wat is daar om gezeurt zeg... sjonge jonge jonge... hahaha
groetjes Maarten
12 November 2007 - 08:10
Beer:
Joepie! Eindelijk foto's :P.. Volgens mij heb ik Tommy kunnen spotten.. Grijs pak? Links van die blonde bimbo?
Have fun dear!
Liefs
Beer -
12 November 2007 - 08:16
Anneke G:
Hee maarten..
ben blij om te horen dat je
het daar leuk hebt! klinkt allemaal erg goed wat je daar zoal doet!
kan me ook wel voorstellen dat je je familie en vrienden nou wel een beetje gaat missen, je bent natuurlijk ook al best wel een poosje weg!
veel plezier nog, en maak er een super tijd van!
xxx anneke -
12 November 2007 - 09:09
Peter:
Het leven is goed daar zo te zien ;) -
12 November 2007 - 09:50
Henk B:
Foto's zien er goed uit. Die foto van Tommy Lee Jones doet me weer denken aan dat boek zoek Waldo!! haha Spreek je,
Henk -
12 November 2007 - 10:16
Erik D:
Zoek Tommy??? volg de camera's :P haha blij weer wat van je te horen jongen! alleen vind ik het wel weer wat typisch dat de allereerste foto van jou in LA er 1 is van jou met een biertje in je klauwen :D:D:D
Groet'n oet Grunn -
12 November 2007 - 10:33
Dennis:
Center of the picture... Tommy Lee Jones :D Goed bezig Maarten!!
Het komt me allemaal erg bekend voor... ik zou zo weer een weekje heen willen :D
Succes man !! -
12 November 2007 - 16:06
Karina:
Echt leuk man dat je er nu ook foto's op hebt staan. Zo te zien vermaak je, je prima.
Groetjes liefs van mij -
12 November 2007 - 16:14
Inge(a):
Haha, Henk heeft gelijk. Bij de Tommy foto is het idd net Finding Waldo!:D
Leuk te horen dat 't goed met je gaat, broer! Judith en jij hebben volgende week heel wat te shoppen voor mij! Victoria Secret-shopping, voor mama Tommy Hilfiger en ik moet UGGS hebben! Het is hier dodelijk koud.
Zal Joost trouwens nog even over die cd's bellen! Heb ze nog niet gekregen. Bel nu gelijk even!
Veel plezier met je Nederlandse meisje. Binnenkort even 'n foto(a) voor je zusje?! Moet 'r wel goedkeuren, hihihi:D
Tot snel, lieverd! Veel plezier met papa en Juud en bel je mij binnenkort een xtje?
(L)x -
12 November 2007 - 18:50
Suzanna:
Wooh, het chinees theater lijkt me super kewl! Niet toevallig nog een stagiare nodig? Ik kan wel tegen zon, strand, water, zwembad, hollywood, chemical brother's etc etc.
Tof trouwens dat je vader en je zusje al snel komen :D. Have fun!!!
Xx. -
18 November 2007 - 10:00
Judith:
Maarten! Nog 2 nachtje slapen en dan ben ik in LA! Jippie!