Feestje
Door: Maarten
Blijf op de hoogte en volg Maarten
23 Februari 2008 | Verenigde Staten, Los Angeles
Op 1 maart is het dan ook zover
The Maarten Back From LA Apres Ski Party.
De deuren van The Livingroom gaan open om 8 uur.
Met een spetterend gast optreden van vriend en collega
Dj Joosje.
Kom allemaal dus 1 maart in Jeugdsoos The Livingroom te Bedum met mij, Joosje en de crew een ouwerwets Hollands feestje vieren!!
Zie de officiele flyer bij de foto's
Tot zaterdag, tot Party!!
Maarten
23 Februari 2008 - 11:02
Moekie:
He maarten, hoe is het om weer terug te zijn?? Maar rijden er ook treinen naar Bedum haha??
Moeten binnenkort maar even eentje drinken!
ciao -
23 Februari 2008 - 12:14
Dorieke:
dank je wel dat je me uitnodigd heel lief denk dat ik wel ff langs kom mag mijn vriend dan ook mee.
Groetjes Dorieke. -
29 Februari 2008 - 13:44
Saskia:
Heeej Maarten!
Geniaal om je site even te lezen :) Ik geloof graag dat je een super goede tijd hebt gehad daar, aan de verhalen te lezen iig wel!
Tof dat je even een berichtje bij me hebt achtergelaten. Ik ben inmiddels weer veilig terug in Derby/Engeland. huuuej, bijna weekend > op naar Leeds! Mijn huidige stage is in Derby, maar stiekem ben ik een groot Leeds fan. (dat kan ik op het werk met niemand delen, want die zijn extreeeem fan van hun stadje :p )
Het bevalt goed hier! hoop dat jij je een beetje vermaakt terug in Groningen? Raar om weer op de hanze rond te lopen zeker?!? lekker nederlands babbelen. Hej, veel plezier back home en tot spreeks! Ooit kom ik wel weer naar groningen, zie je in de bus!
Cheers,
Saskia