Bijna vertrek - Reisverslag uit Groningen, Nederland van Maarten Barthel - WaarBenJij.nu Bijna vertrek - Reisverslag uit Groningen, Nederland van Maarten Barthel - WaarBenJij.nu

Bijna vertrek

Door: Maarten

Blijf op de hoogte en volg Maarten

21 Augustus 2007 | Nederland, Groningen

Heey lieve vrienden en familie.

Nog ruim een week en dan is het zover, dan vertrek ik naar Los Angeles... half februari hoop ik pas weer terug te komen. Op deze website ga ik proberen regelmatig wat van me te laten horen. Me belevenissen en avonturen in Los Angeles. Voor de mensen die nog niet alles weten zal ik het ff kort uitleggen:
ik ga een half jaar stage lopen... Duidelijk toch :p

Op dit moment ben ik druk bezig met allerlei voorbereidingen, maar de belangrijkste dingen zijn geregeld. Het zwaarste moet nog komen: me kamer nog opruimen en deels leeghalen. Vooral dat opruimen is me goeiste vak!!!

Verder zijn Joost, Marko en ik natuurlijk bezig met de voorbereidingen voor komende zaterdag.
Want...

ZATERDAG 25 AUGUSTUS IS IEDEREEN WELKOM OP ONS VERJAARDAGSFEEST. HET BEGINT OM 21:30 IN CAFE DE SCHEVE TE BEDUM.

Ik ga snel verder met me voorbereidingen. Tot horens.
Groeten Maarten

• 21 Augustus 2007 - 12:44

Soorien:

Hey lieve maarten!
    David en ik willen jouw heel veel plezier wensen in LA! Ga lekker genieten en de dingen doen die je moet doen ;-)
    Wij zijn er zaterdag ook nog bij dan zie ik je ook nog even. Maar probeer voor die tijd je nog wel even te zien.
    Doe voorzichtig (moeders taal) en nu het belangrijkste nog. Hou je deze site dan wel een klein beetje bij? Ben uiteraard heel erg benieuwd hoe het je daar af gaat. ;) Have Fun! Liefs en een dikke kus van mij. Groetjes David en Soorien.

• 23 Augustus 2007 - 18:33

Roger:

Hey Maarten,

'Al I wanna do is have some fun .... This is LA!!'. Gaaf hoor!! Veel plezier en geluk daar. Vrijdag gaat hem helaas niet worden omdat mijn ouders zaterdag 25 jaar getrouwd zijn, dus groot feest..!!

Ik volg je hier wel, aangezien er meerdere zijn die zich 'abroad' bevinden.

Roger :)

• 28 Augustus 2007 - 16:18

Agnes:

Heey Maarten!
    Wist helemaal niet dat je weg gaat voor een half jaar, wat super gaaf!!
    Wens je bij deze heel veel succes en plezier tijdens je stage en in je vrije tijd daar.

Groetjes Agnes (Rene is hier nu niet, maar weet zeker dat hij je hetzelfde wenst :P)

Tot over een half jaar, dan gaan we weer vol aan de bak op Mooi Wark!